MIRËSERDHËT NË ” GÜNEŞ FİDANCILIK “

Si Güneş Fidancılık , që nga viti 1988 ne prodhojmë fidane arre. Kompania jonë, e cila vazhdimisht rrit sasinë dhe shumëllojshmërinë e prodhimit, prodhon varietete të fidanëve të arrës që janë të pranuara në mbarë botën. Këto janë: Chandler, Fernor, Fernette, Franquette, Howard, Lara, Ronde de Montignac, Tulare, Iverto, Robert Rivermo (Arra e Kuqe). Kompania jonë është një nga kompanitë që prodhon më së shumti fidanë arre në Turqi.

Kompania jonë i kushton rëndësi të madhe prodhimit cilësor. Nëse  do shpjegojmë fidanin cilësor të arrës: fidanet me strukturë rrënjësore të qëndrueshme dhe të forta, fidanet e shëndetshme, fidanet e zhvilluara mirë, e shartuara, esakta dhe fidanet e çertifikuara, janë fidanet cilësore.

Metoda jonë e shartimit është sistemi i shartimit  (graft) të sythit të byzylykut (bud) dhe është metoda më cilësore në botë e shartimit të arrave. Në të njëjtën kohë, përveç kësaj, fidanet tona janë të çertifikuara me çertifikatë blu. Kuptimi i certifikatës blu; Do të thotë fidane të besueshme, prodhimi dhe saktësia e varietetit e të cilave kontrollohet nga shteti dhe universitetet e lidhura me to.

Sa më i rëndësishëm të jetë prodhimi për ne, aq më e rëndësishme është t’ia dorëzojmë produktin klientit në mënyrë të sigurt dhe të shëndetshme. Güneş Fidancılık , duke qenë se shet fidane në të gjitha rajonet e Turqisë, ajo eksporton gjithashtu fidane arre në 16 vende të botës. Synimi ynë është të rrisim numrin e këtyre shteteve dita ditës.Ne kujdesemi maksimalisht, për t’ju afruar juve, klientëve tanë të çmuar, fidanet që kemi prodhuar në mënyrë të shëndoshë dhe të shëndetshme.

Si Güneş Fidancılık, i shkëpusim nga toka, pa dëmtuar rrënjët e fidaneve tona të arrës.

Për të parandaluar që rrënjët e shkulura të marrin ajër, ashtu sapo të jenë të shkulura, i bartim nga toka dhe e çojmë në magazinë tonë private. Kjo temë është shumë e rëndësishme. Nëse fidanët nuk transplantohen në kohë, dhe nëse nuk ruhen në një magazinë të mirë, tek fidanet që do mbjellni do ketë shumë tharrje. Nuk është e mundur të vërehet kjo tharje kur bëhet marrja e fidanit. Për fat të keq, ju e kuptoni këtë në pranverë kur fidanet e arrës bëhen me  gjethe.

I lagim fidanet tona gjatë ngarkimit dhe i spërkasim rrënjët e tyre.

Ne kemi përvojë në dërgimin e fidaneve me transport tokësor, anije dhe ajror. Kjo është arsyeja pse ne kemi shumë përvojë në të gjitha llojet e ngarkim/shkarkimit.

Çmimet tona të fidaneve të arrës ndryshojnë sipas madhësisë së tyre, me shumicë dhe pakicë. Ngaqë jemi një kompani prodhuese çmimet tona të fidaneve janë mjaft të ulëta. Ju lutemi kontaktoni për çmimin dhe informacion të detajuar.

Telefon dhe WhatsApp: +905357645188

Mail: destek@gunesfidancilik.com.tr