ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗ ΔΕΝΤΡΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ GÜNEŞ

Ως δεντροκαλλιέργεια Güneş, παράγουμε δενδρύλλια καρυδιάς από το 1988. Η εταιρεία μας, που αυξάνει συνεχώς την ποσότητα παραγωγής και την ποικιλία της, παράγει δενδρύλλια καρυδιάς που γίνονται αποδεκτά παγκοσμίως. Αυτοί είναι οι: Chandler, Fernor, Fernette, Franquette, Howard, Lara, Ronde de Montignac, Tulare, Iverto, Robert Rivermo (Red Walnut). Η εταιρεία μας είναι μια από τις εταιρείες που παράγουν τα περισσότερα δενδρύλλια καρυδιάς στην Τουρκία.

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη σημασία στην ποιοτική παραγωγή. Σχετικά με το τι εννοούμε με τον όρο ποιοτικά δενδρύλλια καρυδιάς: υγιή, καλά ανεπτυγμένα, εμβολιασμένα, σωστή ποικιλία και πιστοποιημένα δενδρύλλια με ισχυρή και ισχυρή ριζική δομή είναι δενδρύλλια υψηλής ποιότητας. Η μέθοδος εμβολιασμού μας είναι η μέθοδος του πλακίτη ενοφθαλμισμού και είναι η καλύτερη μέθοδος εμβολιασμού καρυδιάς στον κόσμο. Επιπλέον, τα δενδρύλλιά μας είναι πιστοποιημένα με μπλε καρτελάκι πιστοποίησης. Ποια είναι η έννοια του μπλε πιστοποιητικού: Σημαίνει αξιόπιστα δενδρύλλια των οποίων η ακρίβεια παραγωγής και ποικιλίας ελέγχεται από το κράτος και τα συνδεδεμένα με αυτά πανεπιστήμια.

Όσο σημαντική είναι η παραγωγή για εμάς, τόσο σημαντικό είναι να παραδίδουμε το προϊόν στον πελάτη με ασφαλή και υγιεινό τρόπο. Η δεντροκαλλιέργεια Güneş πουλά δενδρύλλια σε όλες τις περιοχές της Τουρκίας και εξάγει δενδρύλλια καρυδιάς σε 16 χώρες στον κόσμο. Στόχος μας είναι να αυξάνουμε τον αριθμό αυτών των χωρών μέρα με τη μέρα. Φροντίζουμε να παραδίδουμε τα δενδρύλλια που έχουμε παραγάγει σε εσάς, τους αξιότιμους πελάτες μας, με ασφαλές και υγιεινό τρόπο.

Ως δεντροκαλλιέργεια Güneş, αφαιρούμε τα δενδρύλλια καρυδιάς μας από τη γη χωρίς να καταστρέψουμε τις ρίζες τους.

Για να μην πάρουν αέρα οι ξεριζωμένες ρίζες τις μεταφέρουμε από το χωράφι μόλις αφαιρεθούν στην ειδική μας αποθήκη. Αυτό το θέμα είναι πολύ σημαντικό. Εάν τα δενδρύλλια δεν μεταφερθούν έγκαιρα και δεν διατηρηθούν σε καλή αποθήκη, τα δενδρύλλια που φυτεύετε θα στεγνώσουν πάρα πολύ. Δεν είναι δυνατόν να παρατηρήσετε αυτή την ξήρανση κατά την αγορά του δενδρυλλίου. Δυστυχώς, το αντιλαμβάνεστε όταν τα δενδρύλλια καρυδιάς ξεφυλλίζουν την άνοιξη.

Βρέχουμε τα δενδρύλλια μας κατά τη φόρτωση και ψεκάζουμε τις ρίζες τους. Έχουμε εμπειρία στην αποστολή δενδρυλλίων με χερσαία, πλοία και αεροπορική μεταφορά. Γι’αυτό έχουμε μεγάλη εμπειρία σε κάθε είδους φόρτωση.

Οι τιμές των δενδρυλλίων Καρυδιάς μας ποικίλλουν ανάλογα με το μέγεθός τους, τη χονδρική και λιανική. Δεδομένου ότι είμαστε παραγωγική εταιρεία, οι τιμές των δενδρυλλίων μας είναι αρκετά χαμηλές. Για τιμή και αναλυτικές πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε.

Τηλέφωνο και WhatsApp: +905357645188

E-mail: support@gunesfidancilik.com.tr